Az asztrológiai tanácsadás alkalmával azokat a kérdéseket, területeket és problémákat nézzük meg, amelyek a jelen élethelyzetedben a legjobban foglalkoztatnak. Közösen beszéljük át az adott kérdéseket, a mögötte rejlő összefüggéseket, jövőbeli irányultságokat és az ezzel kapcsolatos megoldási lehetőségeket.

A képhez tartozó alt jellemző üres; letisztulas-300x151.jpg a fájlnév

A leggyakrabban felmerülő témák

  • Párkapcsolat, szerelem
  • Munka és hivatás
  • Költözés, ingatlanvásárlás
  • Családi kapcsolatok
  • Egészség, egészségügyi gond lelki hátterei

Mivel ezek konkrét témákat érintő kérdések, ezért az esetek nagy részében a kérdőasztrológia módszerét használom. Ennek során nem kell megadnod a születési időpontodat, hanem egy konkrétan megfogalmazott kérdést tehetsz fel a téged foglalkoztató témakörben.

A kérdőasztrológiai horoszkóp arra az időpontra van felállítva, amikor az asztrológus is megértette a kérdésedet, és ebből a képletből történik az elemzés. Ilyenkor célirányosabban tárul fel a jelen szituáció, és pontosabb választ lehet adni, segíteni egy-egy döntés meghozatalában is.

A kérdőasztrológiai módszerrel angolul szintén vállalok elemzéseket.

Összetettebb és átfogóbb tanácsadás során az alábbi konzultációs formák közül  választhatsz:

Személyiségelemzés: a születési, radix horoszkóp az életedben és jellemedben található hangsúlyosabb pontokra, sorsfeladatokra és életterületekre világít rá.

Éves előrejelzés: a szolár horoszkóp a születésnaptól – születésnapig terjedő időszakra vonatkozik, hogy mely életterületek erőteljesebbek, hol van több gátló vagy támogató tényező.

Párkapcsolati  horoszkóp: a két ember kapcsolatában lévő harmonikus pontokra, a különbözőségekre, az ebből fakadó nehézségekre és a közös életfeladatokra mutat rá.

Gyermekhoroszkóp: a gyermek személyiségét és képességeit nézzük meg; azt, hogy mire érdemes jobban figyelni, milyen a kapcsolódása a szülőkhöz és a külvilághoz.

Bővebben az asztrológia menüben olvashatsz ezekről.

Ha szeretnél asztrológiai konzultációt ajándékozni egy számodra kedves családtagnak, barátnak vagy ismerősnek, van lehetőség erre is. Itt olvashatsz róla bővebben.

A konzultáció díja az előkészületi munkát is magában foglalja.

A díjakról e-mailben és telefonon is érdeklődhetsz.

Bejelentkezés és időpont egyeztetés:

E-mail: ildiko.bh@gmail.com

Telefon: + 36 70 213 43 25