Tanácsadás

Az asztrológiai tanácsadás alkalmával azokat a kérdéseket és problémákat elemezzük, amelyek a jelen élethelyzetedben a legjobban foglalkoztatnak.

Közösen beszéljük át az adott kérdéseket, a mögötte rejlő összefüggéseket, jövőbeli irányultságokat és az ezzel kapcsolatos megoldási lehetőségeket.

 A leggyakrabban felmerülő témák

Párkapcsolat, szerelem

– Munka és hivatás

– Költözés, ingatlanvásárlás

– Családi kapcsolatok

Egészség, egészségügyi gond lelki hátterei

Mivel ezek konkrét témákat érintő kérdések, ezért az esetek nagyobb részében a kérdőasztrológia módszerét használom. Ennek során nem kell megadnod a születési időpontodat, hanem egy konkrétan megfogalmazott kérdést tehetsz fel a téged foglalkoztató témakörben. Ilyenkor célirányosabban tárul fel a jelen szituáció, és pontosabb választ lehet adni.

A kérdőasztrológiai módszerrel angolul szintén vállalok elemzéseket.

Tanácsadáskor az alábbi konzultációs formák közül is választhatsz.

Személyiségelemzés: a születési, radix horoszkóp az életedben és jellemedben található hangsúlyosabb pontokra, sorsfeladatokra és életterületekre világít rá.

Éves előrejelzés: a szolár horoszkóp által egy éves intervallumban nézzük meg, hogy mely életterületek erőteljesebbek, hol van több gátló vagy támogató tényező.

Kapcsolati összevetés: a szinasztria során két ember kapcsolatának a feladatait, nehézségeit és a köztük lévő bolygóenergiákat vizsgáljuk meg.

Gyermekhoroszkóp:  a gyermek személyiségét és képességeit nézzük meg; azt, hogy mire érdemes jobban figyelni, milyen a kapcsolata a szülőkhöz és a külvilághoz. 

Ajándékutalvány

Ha szeretnél asztrológiai konzultációt ajándékozni egy számodra kedves családtagnak, barátnak vagy ismerősnek, van lehetőség erre is. Itt olvashatsz róla bővebben.

E-mail:  ildiko.bh@gmail.com

Telefon: + 36 70 213 43 25

Bejelentkezés a tanácsadásra: