ASZTROLÓGIA

“Nem a Nap vagy a Jupiter bolygó okozza ezt vagy azt a folyamatot bennünk, hanem a bennünk magunkban élő Nap vagy Jupiter elem, s ezek munkálkodása párhuzamos a külső kozmikus erők tevékenységével.”

Személyiségelemzés

Ez a születési horoszkóp (radix) által történik, amely az életünkben és jellemünkben található hangsúlyosabb pontokra, sorsfeladatokra és életterületekre világít rá. Közelebb kerülhetünk önmagunk és a rejtett képességeink megismeréséhez. A különböző emberi kapcsolatokhoz való viszonyulásainkra is jobban ráláthatunk.

Szolár horoszkóp, éves előrejelzés

Az asztrológia egyik kiegészítő képlete (a Nap visszatérésének horoszkópja) amely a születésnaptól – születésnapig terjedő időszakot, egy évet jelez.  Ebben az intervallumban vizsgáljuk meg, hogy mely életterületek irányultságai dominánsabbak, mikre érdemes jobban fókuszálni, hol lehet több támogató vagy gátló tényező.

Kapcsolati horoszkóp

A szinasztria két ember születési horoszkópjának az összevetése. Ez nemcsak párok, hanem szülő-gyerek, testvérek, barátok vagy alkalmazott-főnök kapcsolatokra is vonatkozhat. Az elemzés a kapcsolatban lévő harmonikus pontokra, a különbözőségekre, az ebből fakadó nehézségekre és a közös életfeladatokra mutat rá.

Gyermekhoroszkóp

A gyermek személyiségét, a benne rejlő erősebb vagy kevésbé erősebb pontjait nézzük meg. Azt,  hogy mit és hogyan érdemes fejleszteni, milyen adottságokat, képességeket és tehetséget hozott magával. A szülőkkel, családdal és a külvilággal való kapcsolatát is megmutatja.

Mindegyik elemzéshez szükséges a pontos születési hely, év, nap, óra és perc megadása.

A tanácsadások egy-másfél órás időtartamúak. Személyesen vagy Viber, WhatsApp kamerán át történnek.

E-mail: ildiko.bh@gmail.com