„Nem a Nap vagy a Jupiter bolygó okozza ezt vagy azt a folyamatot bennünk, hanem a bennünk magunkban élő Nap vagy Jupiter elem, s ezek munkálkodása párhuzamos a külső kozmikus erők tevékenységével.”

Személyiségelemzés

Ez a születési horoszkóp (radix) által történik, amely az életünkben és jellemünkben található hangsúlyosabb pontokra, sorsfeladatokra és életterületekre világít rá. Közelebb kerülhetünk önmagunk és a rejtett képességeink megismeréséhez. A különböző emberi kapcsolatokhoz (család, párkapcsolat, barátok) való hozzáállásunkra is jobban ráláthatunk. 

Időtartama: 60-70 perc

Szolár horoszkóp, éves előrejelzés

Az asztrológia egyik kiegészítő képlete (a Nap visszatérésének horoszkópja) amely a születésnaptól – születésnapig terjedő időszakot, egy évet jelez. Ebben az intervallumban vizsgáljuk meg, hogy mely életterületek irányultságai dominánsabbak, mikre érdemes jobban fókuszálni, hol lehet több támogató vagy gátló tényező.

Időtartama: 70 perc

Párkapcsolati vagy kapcsolati horoszkóp

A szinasztria két ember születési horoszkópjainak az összevetése. Ez nemcsak párok, hanem szülő-gyerek, testvérek és barátok kapcsolatára is vonatkozhat. A tanácsadás során először a két fél születési horoszkópjának rövidebb elemzése történik a kapcsolati viszonyulásuk szempontjából, majd magának a kapcsolatuknak az összevetése. Ez rámutat a harmonikus pontokra, a különbözőségekre, az ebből fakadó nehézségekre és a közös életfeladatokra. Azt, hogy miként kezeljék ezeket, és hogyan tudjanak jobban együttműködni.

Időtartama: 90 perc

Gyermekhoroszkóp

A gyermek személyiségét, a benne rejlő erősebb vagy kevésbé erősebb pontjait nézzük meg. Azt, hogy mit és hogyan érdemes fejleszteni, milyen adottságokat, képességeket és tehetséget hozott magával. A szülőkkel, családdal és a külvilággal való kapcsolatát is megmutatja.

Időtartama: 60 perc

Mindegyik elemzéshez szükséges a pontos születési idő, az év, nap, óra és perc megadása és a földrajzi hely.

A tanácsadás személyesen vagy online történik; Messenger, WhatsApp és Zoom által.

A tanácsadás díja az előkészületi munkát is magában foglalja.

A díjakról e-mailben és telefonon is érdeklődhetsz.

Bejelentkezés és időpont egyeztetés:

E-mail: ildiko.bh@gmail.com 

Telefon: +36 70 213 43 25