Asztrológia

“Nem a Nap vagy a Jupiter bolygó okozza ezt vagy azt a folyamatot bennünk, hanem a bennünk magunkban élő Nap vagy Jupiter elem, s ezek munkálkodása párhuzamos a külső kozmikus erők tevékenységével.”

Személyiségelemzés

Ez a születési horoszkóp (radix) által történik, amely az életünkben és jellemünkben található hangsúlyosabb pontokra, sorsfeladatokra és életterületekre világít rá. Közelebb kerülhetünk önmagunk és a rejtett képességeink megismeréséhez. A különböző emberi kapcsolatokhoz való viszonyulásainkra is jobban ráláthatunk. 

Időtartama: 60-70 perc

Szolár horoszkóp, éves előrejelzés

Az asztrológia egyik kiegészítő képlete (a Nap visszatérésének horoszkópja) amely a születésnaptól – születésnapig terjedő időszakot, egy évet jelez. Ebben az intervallumban vizsgáljuk meg, hogy mely életterületek irányultságai dominánsabbak, mikre érdemes jobban fókuszálni, hol lehet több támogató vagy gátló tényező.

Időtartama: 80 perc

Párkapcsolati vagy kapcsolati horoszkóp

A szinasztria két ember születési horoszkópjának az összevetése. Ez nemcsak párok, hanem szülő-gyerek, testvérek, barátok vagy alkalmazott-főnök kapcsolatokra is vonatkozhat. Az elemzés a kapcsolatban lévő harmonikus pontokra, a különbözőségekre, az ebből fakadó nehézségekre és a közös életfeladatokra mutat rá. Azt, hogy miként kezeljék ezeket, és hogyan tudjanak jobban együttműködni.

Időtartama: 90 perc

Gyermekhoroszkóp

A gyermek személyiségét, a benne rejlő erősebb vagy kevésbé erősebb pontjait nézzük meg. Azt,  hogy mit és hogyan érdemes fejleszteni, milyen adottságokat, képességeket és tehetséget hozott magával. A szülőkkel, családdal és a külvilággal való kapcsolatát is megmutatja.

Időtartama: 60 perc

Mindegyik elemzéshez szükséges a pontos születési hely, év, nap, óra és perc megadása.

A tanácsadás személyesen vagy online történik; Messenger, WhatsApp és Zoom által.

A tanácsadás díja az előkészületi munkát is magában foglalja.

A díjakról e-mailben és telefonon is érdeklődhetsz.

E-mail: ildiko.bh@gmail.com 

Telefon: +36 70 213 43 25