KÉRDŐASZTROLÓGIA

A kérdőasztrológia (más néven horary, aminek jelentése: az adott órában) a csillagfejtés régi és gyakorlatias ága.  Fénykorát a XVII. századi Angliában élte, a horary legnagyobb mestere az angol William Lilly volt, majd az 1980-as évektől vált újra elismertté korunkban.

A kérdőasztrológia során nem kell megadnod a születési időpontodat, hanem egy konkrétan megfogalmazott kérdést teszel fel a téged foglalkoztató témakörben.

A választ tartalmazó horoszkóp arra az időpontra van felállítva, amikor az asztrológus is megértette a kérdés lényegét, és az akkori bolygóállásokból, azok egymáshoz való kapcsolódásából történik a téma kifejtése.

Előtte néhány mondatban fontos felvázolni az adott helyzetet, amire a kérdés irányul, mert az asztrológust a háttér információ is segíti a kérdés tisztább megértésében és a válasz kifejtésében.

– Felvesznek a megpályázott állásra?
– Sikerül az egyetemre bejutnom idén?
– Vásároljam meg a kinézett lakást?
– Elutazzak fél évre Svájcba?
– Harmonikusabb lesz a párkapcsolatom 3 hónapon belül?

Ilyen és hasonló jellegű kérdéseket tehetsz fel az élet bármelyik területére vonatkozóan, ahol személyesen érintett vagy. Ez kapcsolódhat az anyagi javakhoz, egészséghez, vállalkozáshoz, jogi ügyekhez, tanfolyamokhoz, családtagokhoz, barátokhoz  és a kisállatainkhoz is.

Egy hosszabb távra szóló, komolyabb vásárlás előtt is rá lehet kérdezni, hogy beválik-e például a kinézett autó vagy számítógép, szánjunk-e rá pénzt. Érdemes egy időintervallumot meghatározni a kérdés feltevésekor, ameddig szeretnéd, hogy az adott téma kibontakozzon. Ha ez letelik, újra rá lehet kérdezni, amennyiben még aktuális.

A kérdőasztrológia módszere nem jóslás, és bár a válasz konkrét, erős jövőbeli irányultságokat mutat meg, amikre érdemes figyelni, ezek sosem determinálnak azok bekövetkezésére.

Az elemzésekhez nem kell  a személyes találkozás.  Telefonon, Viberen vagy WhatsAppon történnek, és 35-40 perces időtartamúak. E-mailben is van mód rájuk, ahol a válaszadás 4-5 levélváltás.

A kérdőasztrológia akkor tud hiteles választ adni, ha a kérdést előtte más formában (pl. jós, kártya, inga, asztrológia) még nem tetted fel.

Örömmel veszem, ha később visszajelzel, hogy miként alakult a kérdéses helyzet.

E-mail: ildiko.bh@gmail.com

Telefon: +36 70 213 43 25