Kérdőasztrológia

A kérdőasztrológia (más néven horary, aminek jelentése: az adott órában) a csillagfejtés régi és gyakorlatias ága.  Fénykorát a XVII. századi Angliában élte, a horary legnagyobb mestere az angol William Lilly volt, majd az 1980-as évektől vált újra elismertté korunkban.

A kérdőasztrológiai tanácsadás során nem kell megadnod a születési időpontodat, hanem egy konkrétan megfogalmazott kérdést teszel fel a téged foglalkoztató témakörben.

A választ tartalmazó horoszkóp arra az időpontra van felállítva óra perc pontosan, amikor az asztrológus is megértette a kérdés lényegét, és az akkori bolygóállásokból, azok egymáshoz való kapcsolódásából történik a téma kifejtése.

Előtte néhány mondatban fontos felvázolni az adott helyzet hátterét, amire a kérdés irányul, mert az asztrológust ez az információ is segíti a kérdés tisztább megértésében és a válasz kifejtésében.

Egyszerre egy konkrét kérdés tehető fel, néhány esetben kettőt is ki lehet elemezni egy képleten belül. Azt, hogy mindkét kérdésed megnézhető-e egyszerre, akkor tudom megmondani, ha előtte leírod vagy elmondod szóban, hogy mi az a két kérdésed. Amennyiben egy képleten belül ez nem kivitelezhető, akkor a második kérdésedet egy-két nap múlva teheted fel. Ezt a tanácsadás előtt egyeztetjük. 

– Felvesznek a megpályázott állásra?
– Sikerül az egyetemre bejutnom idén?
– Vásároljam meg a kinézett lakást?
– Elutazzak fél évre Svájcba?
– Harmonikusabb lesz a párkapcsolatom 3 hónapon belül?

Ilyen és hasonló jellegű kérdéseket tehetsz fel az élet bármelyik területére vonatkozóan, ahol személyesen érintett vagy. Ez kapcsolódhat az anyagi javakhoz, egészséghez, vállalkozáshoz, jogi ügyekhez, tanfolyamokhoz, családtagokhoz, barátokhoz  és a kisállatainkhoz is.

Egy hosszabb távra szóló, komolyabb vásárlás előtt is rá lehet kérdezni, hogy beválik-e például a kinézett autó, számítógép vagy okostelefon, szánjunk-e rá pénzt.

Jó, ha egy időintervallumot is meghatározol a kérdés feltevésekor, ameddig szeretnéd, hogy az adott téma kibontakozzon. Ha ez letelik, vagy nagyobb változás történik időközben, akkor újra rá lehet kérdezni, amennyiben még aktuális. Maximum egy évre előre érdemes megnézni egy kérdést.

A kérdőasztrológia módszere nem jövendőt mond vagy jósol, hanem konkrét, erős jövőbeli irányultságokat mutat meg, amik sosem determinálnak azok bekövetkezésére.

A kérdőasztrológiai tanácsadás időtartama 40-60 perc.

Online Messenger, WhatsApp és Zoom által történik.

Amennyiben valamilyen oknál fogva nem tudod megoldani a beszélgetést, hangformátumban küldöm el az elemzést e-mailben. 

A kérdőasztrológia akkor tud hiteles választ adni, ha a kérdést előtte más formában (pl. jós, kártya, inga, asztrológia) még nem tetted fel.

Örömmel veszem, ha később visszajelzel, hogy miként alakult a kérdéses helyzet.

Az elemzés díja az előkészületi munkát is magában foglalja.

A díjakról e-mailben és telefonon is érdeklődhetsz.

E-mail: ildiko.bh@gmail.com 

Telefon: +36 70 213 43 25