KÉRDŐASZTROLÓGIA

A kérdőasztrológia (más néven horary, aminek jelentése: az adott órában) a csillagfejtés régi és gyakorlatias ága.  Fénykorát a XVII. századi Angliában élte, a horary legnagyobb mestere az angol William Lilly volt, majd az 1980-as évektől vált újra elismertté korunkban.

A kérdőasztrológia során nem kell megadnod a születési időpontodat, hanem egy konkrétan megfogalmazott kérdést tehetsz fel a téged foglalkoztató témakörben.

A választ tartalmazó horoszkóp a kérdés elhangzásának pontos időpontjára van felállítva, amikor az asztrológus is megértette a kérdés lényegét, és az akkori bolygóállásokból, azok egymáshoz való kapcsolódásából történik a téma kifejtése.

Előtte néhány mondatban fontos felvázolni az adott helyzetet, amire a kérdés irányul, mert az asztrológust a háttér információ is segíti a kérdés tisztább megértésében és a válasz kifejtésében.

– Felvesznek a megpályázott állásra?
– Sikerül az egyetemre bejutnom idén?
– Vásároljam meg a kinézett ingatlant?
– Elutazzak fél évre külföldre?
– Hogy alakul a párkapcsolatom 3 hónapon belül?

Ilyen és hasonló jellegű kérdéseket tehetsz fel az élet bármelyik területére vonatkozóan, ahol személyesen érintett vagy. Ez kapcsolódhat az anyagi javakhoz, egészséghez, vállalkozáshoz, tanfolyamokhoz, családtagokhoz, barátokhoz  és a kisállatainkhoz is.

Egy hosszabb távra szóló, komolyabb vásárlás előtt is rá lehet kérdezni, hogy beválik-e például a kinézett autó vagy számítógép, szánjunk-e rá pénzt. Érdemes egy időintervallumot meghatározni a kérdés feltevésekor, ameddig szeretnéd, hogy az adott téma kibontakozzon. Ha ez letelik, újra rá lehet kérdezni, amennyiben még aktuális.

A kérdőasztrológia módszere nem jóslás, és bár a válasz konkrét, erős jövőbeli irányultságokat is megmutat, amikre érdemes figyelni, ezek sosem determinálnak azok bekövetkezésére.

Az elemzések szóban 35-40 perces időtartamúak. Ez történhet telefonon, Viberen és WhatsAppon. E-mailben is van mód rájuk, ahol a válaszadás 4-5 levélváltás.

A kérdőasztrológia akkor tud hiteles választ adni, ha a kérdést előtte más formában (pl. jós, kártya, inga, asztrológia) még nem tetted fel.

Örömmel veszem, ha később visszajelzel, hogy miként alakult a kérdéses helyzet.

E-mail: ildiko.bh@gmail.com

Telefon: +36 70 213 43 25