A kérdőasztrológia (más néven horary, aminek jelentése: az adott órában) a csillagfejtés régi és gyakorlatias ága.  Fénykorát a XVII. századi Angliában élte, a horary legnagyobb mestere a híres angol asztrológus William Lilly volt, majd az 1980-as évektől vált újra elismertté korunkban.

A kérdőasztrológiai tanácsadás során nem kell megadnod a születési időpontodat, hanem egy konkrétan megfogalmazott kérdést teszel fel a téged foglalkoztató, aktuális problémádra.

A választ tartalmazó horoszkóp arra a helyre és időpontra van felállítva óra perc pontosan, amikor az asztrológus is megértette a kérdés lényegét. Ennek az időpillanatnak a bolygóállásaiból, azok egymáshoz való kapcsolódásából történik a konkrét válasz kifejtése.

Előtte néhány mondatban fontos felvázolni az adott helyzet hátterét, amire a kérdésed irányul, mert az információ is segít a kérdés tisztább megértésében és a válasz elemzésében.

Egyszerre egy konkrét kérdés tehető fel, bizonyos esetekben kettőt is ki lehet elemezni egy képleten belül.

Azt, hogy mindkét kérdésed megnézhető-e egyszerre, akkor tudom megmondani, ha előtte leírod vagy elmondod szóban, hogy mi a két kérdésed. Amennyiben egy képleten belül ez nem kivitelezhető, akkor a második kérdésedet egy-két nap múlva teheted fel. Ezt a tanácsadás előtt egyeztetjük. 

  • Felvesznek a megpályázott állásra?
  • Bejutok az egyetemre idén?
  • Vásároljam meg a kinézett lakást?
  • Jól sikerül az utazás Svájcba?
  • Harmonikusabb lesz a párkapcsolatom 3 hónapon belül?

Ilyen és hasonló jellegű kérdéseket tehetsz fel az élet bármelyik területére vonatkozóan, ami erősen foglalkoztat, vagy melyben nehezen hozol döntést. Ez kapcsolódhat az anyagi javakhoz, egészséghez, vállalkozáshoz, jogi ügyekhez, tanfolyamokhoz, családtagokhoz, barátokhoz  és a kisállatainkhoz is.

Egy hosszabb távra szóló, komolyabb vásárlás előtt is rá lehet kérdezni, hogy beválik-e például a kinézett autó, számítógép vagy okostelefon, szánjunk-e rá pénzt.

Jó, ha egy időintervallumot is meghatározol a kérdés feltevésekor, ameddig szeretnéd, hogy az adott téma kibontakozzon. Ha ez letelik, vagy nagyobb változás történik időközben, akkor újra rá lehet kérdezni, amennyiben még aktuális. Maximum egy évre előre érdemes megnézni egy kérdést.

A kérdőasztrológia módszere nem jövendőt mond vagy jósol, hanem konkrét, erős jövőbeli irányultságokat mutat meg, támpontokat ad egy döntéshelyzetben, amik sosem determinálnak azok bekövetkezésére.

A kérdőasztrológiai tanácsadás időtartama 40 perc.

Online Messenger, WhatsApp és Zoom által történik egy előre egyeztetett időpontban, amire két napon belül sor tud kerülni.

Amennyiben valamilyen oknál fogva nem megoldható számodra a szóbeli elemzés, hangformátumban küldöm el a választ e-mailben. 

A kérdőasztrológia akkor tud hiteles választ adni, ha a kérdést előtte más formában (pl. jós, kártya, inga, asztrológia) még nem tetted fel.

Örömmel veszem, ha később visszajelzel, hogy miként alakult a kérdéses helyzet. Példaképleteket az Elemzéseim menüben olvashatsz.

A kérdőasztrológiai elemzés díja: 6000 Ft

Bejelentkezés és időpont egyeztetés:

E-mail: ildiko.bh@gmail.com 

Telefon: +36 70 213 43 25