KÉRDŐASZTROLÓGIA

A kérdőasztrológia (más néven horary, aminek jelentése: az adott órában) a csillagfejtés régi és gyakorlatias ága.  A XVII. századi Angliában volt a fénykora, majd az 1980-as évektől vált újra elismertté korunkban.

A kérdőasztrológia során nem kell megadnod a születési időpontodat, hanem egy konkrétan megfogalmazott kérdést tehetsz fel a téged foglalkoztató témakörben.

A választ tartalmazó horoszkóp a kérdés elhangzásának pontos időpontjára van felállítva, amikor az asztrológus is megértette a kérdés lényegét, és az akkori bolygóállásokból történik a téma kifejtése.

Előtte néhány mondatban fontos felvázolni az adott helyzetet, amire a kérdés irányul, mert az asztrológust a háttér információ is segíti a kérdés tisztább megértésében és a válasz kifejtésében.

– Felvesznek a megpályázott állásra?
– Sikerül az egyetemre bejutnom idén?
– Vásároljam meg a kinézett ingatlant?
– Elutazzak fél évre külföldre?
– Hogy alakul a párkapcsolatom két hónapon belül?

Ilyen és hasonló jellegű kérdéseket tehetsz fel az élet bármelyik területére vonatkozóan, ahol személyesen érintett vagy. Ez kapcsolódhat például az anyagi javakhoz, egészséghez, vállalkozáshoz, barátsághoz és a családhoz is. Érdemes egy időintervallumot meghatározni a kérdésben, ameddig szeretnéd, hogy az adott téma kibontakozzon. Ha ez letelik, újra rá lehet kérdezni, amennyiben még aktuális.

A kérdőasztrológiai elemzések szóban 30-40 perces időtartamúak. E-mailben is van mód rájuk, ahol a válaszadás 4-5 levélváltás.

E-mail: ildiko.bh@gmail.com