1. Összejövünk-e újra a barátnőmmel nyolc hónapon belül?

Óra ura: Szaturnusz

ASC ura: Szaturnusz

Érvényesség: ASC ura és Óra ura ugyanaz

A kérdező: Szaturnusz és Hold

A barátnő: 7-es ház

A kérdés háttere:

a kérdező fiatalemberrel váratlanul szakított a barátnője, időt kért, hogy átgondolja a kapcsolatukat, és nem is akart addig beszélni vele. A kérdezőnek ezzel a lánnyal volt az eddigi legkomolyabb kapcsolata, ezért elkeseredve érezte magát. A 8 hónapos intervallumot azért határozta meg, mert a kérdés feltevésétől számított 8. hónapban, augusztusban találkoztak volna úgy, hogy a kérdező vállalkozásában dolgozik újra a barátnője. De csak akkor, ha ismét együtt lesznek.

A válasz kifejtése:

a kérdezőt egy uralomban lévő, Bakban álló Szaturnusz bolygó jelöli. Van benne kötelességtudat, kitartás (Bak), ugyanakkor nehézkes, akadályoztatva érzi magát (Szaturnusz). Nyilvánvaló a lánnyal történt szakítás miatt is. Mivel 12-es ház ura Szaturnusz és a kérdező is a 12-es házában van, az elszigeteltség, kétségbeesés és a magány is jellemzőek rá. Ezt jeleztem felé, amikor elmondta, hogy pont így érzi, mert éppen külföldön dolgozik egy olyan helyen, ahol még sosem járt előtte, ahol senkit sem ismer. A másik jelölője egy Halak Hold, amelyik érzékeny, sérülékenyebb (Halak), ugyanakkor az 1-es házában van: lelkivilágában nyitott. Hold a 6-os házának ura, a mindennapi munka, a szolgálat foglalkoztatja még, ami szintén igaz, mert sokat is dolgozik külföldön.

A barátnőjét 7-es ház ura jelöli, a Nyilas jegyben álló Nap. Igaz, a barátnő már az exe, akit Szaturnusz jelölne, ám ő a vele való párkapcsolatra kérdezett rá, és ilyenkor 7-es ház lesz az ex. A barátnő lelkes, optimista (Nyilas) és öntudatos (Nap), saját triplicitásában van, jól megvan önmagával. A kérdező 10-es házában áll, ami a hivatás, munka területe. Említette is a kérdező, hogy együtt fognak dolgozni, ha újra összejönnek.

A barátnő (Nap) semleges a fiatalember szaturnuszi jelölője felé, a Holdat arculatban fogadja, csak ismeri. Egy közeledő, diszharmonikus fényszögkapcsolat van köztük, ami feszültségeket hozhat, ha találkoznak. Mivel a barátnő jelölői nem mutatnak mélyebb érdeklődést a fiatalember iránt, a barátnő nem igazán szeretne vele újra párkapcsolatot. Barátságot inkább, mert a kérdező 11-es háza uralja a barátnőt. 11-es ház a baráti kapcsolatok területe is.

Ugyanakkor a kérdező jelölői, Szaturnusz és Hold sem mutat mélyebb érdeklődést a barátnő felé, mindkét jelölője semleges a lány felé. Mintha már ő sem szeretne újra párkapcsolatot a lánnyal, mondtam neki. Azt felelte, valószínű, hogy a csalódottság lehet benne a semlegességében.

Megkérdeztem a fiatalembert, hogy neki más lány/nő nem tetszik most? Ugyanis az egyik jelölője, Szaturnusz triplicitásban, barátságosan fogadja Vénuszt, amely a nők természetes jelölője. Holddal exaltáltja, nagyra méltatja és terminusban (kedveli) is fogadja Vénuszt. Ezt a Bakban álló Vénuszt pedig uralja Szaturnusz, azaz a nőnek a kérdező nagyon tetszhet. Közeledő, harmonikus fényszögkapcsolat is van köztük. Ez a nő ott kint, külföldön lehet vele az elszigeteltségében, mert a kérdező 12-es házában áll. A fiatalember azt válaszolta, hogy van egy nála idősebb nő, aki szintén ott dolgozik, mint ő, és valóban van köztük vonzalom, de neki a barátnője a fontos igazán. Vagy látok számára új kapcsolatot? – kérdezte. Igen, akár ezzel a nála idősebb nővel is alakulhat.

Az eseményjelölő Halak Hold kicsivel kevesebb, mint 10 fok múlva találkozik a Nyilas Nappal, a barátnővel. 10 napon vagy héten belül létrejöhet köztük találkozás vagy kapcsolatfelvétel. Mivel a jelölőik nem mutatnak kölcsönös érdeklődést egymás felé a képletben, 8 hónapon belül még nem fognak újra egy pár lenne. Persze ehhez tisztázni kell a helyzetet.

A Hold majdnem 8 fok múlva találkozik a Bak Vénusszal harmonikus kapcsolatban, aki a fiatalemberrel kölcsönös vonzalmat mutató nő lehet. 8 héten vagy hónapon belül inkább ezzel a nővel látható az, hogy akár új kapcsolata alakulhat a kérdezőnek, ha úgy döntenek mindketten.

Visszajelzés:

a kérdés feltevésétől számított 7 hónap múlva tudtam meg a fiatalember közeli ismerősétől, hogy a barátnőjével nem jöttek össze, sőt a fiatalembernek már egy új párja van.

Szerzői jogok

Az elemzéseim szövegei saját szellemi termékeim, melyek a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében teljes körű szerzői jogvédelem alá esnek. Felhasználásukhoz előzetes, írásos beleegyezésem szükséges.