A születési horoszkóp (radix)  az ember életében és jellemében található hangsúlyosabb pontokra, feladatokra és életterületekre mutat rá. Közelebb kerülhetünk önmagunk és a hozott vagy rejtett képességeink megismeréséhez.

Az asztrológiai útmutatás  személyesen vagy skype-on történik, és másfél, kétórás időtartamú. Ehhez szükséges a pontos születési idő, az óra, perc és hely is beleértve.

Éves előrejelzésnél az adott időszak lényeges tendenciát és azokat a területeket vizsgáljuk, amelyekre jobban érdemes odafigyelni.

Gyermekhoroszkóp elemzésnél a gyermek alapvető személyiségvonásait és képességeit nézzük meg, és azt, hogy mit és hogyan lehet fejleszteni.

A kérdőasztrológia (horary) során nem kell megadni a születési időpontot, hanem egy konkrétan megfogalmazott kérdést tesz fel az érdeklődő az őt foglalkoztató témakörben. Például “változtassak-e munkahelyet”, “megvásároljam-e a kinézett ingatlant”.

A választ tartalmazó horoszkóp a kérdés elhangzásának időpontjára van felállítva, és az akkori bolygóállásokból történik a téma kifejtése.
A kérdőasztrológiai elemzés maximum negyvenperces időtartamú.

Időpont- egyeztetés:  ildiko.bh@gmail.com