ASZTROLÓGIA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“A csillagok csak az olyan emberre hatnak, aki szenvedélyeinek még rabja, de aki legyőzte ezeket, azon nem uralkodnak többé”

 

“Nem a Nap vagy a Jupiter bolygó okozza ezt vagy azt a folyamatot bennünk, hanem a bennünk magunkban élő Nap vagy Jupiter elem, s ezek munkálkodása párhuzamos a külső kozmikus erők tevékenységével.”

 

Személyiségelemzés

Ez a születési horoszkóp (radix) által történik, amely az életünkben és jellemünkben található hangsúlyosabb pontokra, sorsfeladatokra és életterületekre világít rá. Közelebb kerülhetünk önmagunk és a rejtett képességeink megismeréséhez. Megmutatja az emberi kapcsolatokhoz való viszonyulásainkat is.

Szolár horoszkóp, előrejelzés

Az asztrológia egyik kiegészítő képlete ( a Nap visszatérésének horoszkópja) amely a születésnaptól – születésnapig terjedő időszakot,  egy évet jelez.  Ebben az intervallumban vizsgáljuk meg, hogy mely életterületek irányultságai dominánsabbak, mikre érdemes jobban fókuszálni, hol lehet több támogató vagy gátló tényező.

Gyermekhoroszkóp

Ennek kifejtésekor a gyermek személyiségét, a benne rejlő erősebb vagy kevésbé erősebb pontjait nézzük meg. Azt,  hogy mit és hogyan érdemes fejleszteni.  A szülőkkel, családdal és a külvilággal való kapcsolatára is jobban ráláthatunk.

Kapcsolati horoszkóp

A szinasztria két ember születési horoszkópjának az összevetése. Ez nemcsak párok, hanem szülő-gyerek, testvérek, barátok vagy alkalmazott-főnök kapcsolatokra is vonatkozhat. Az elemzés a kapcsolatban lévő lehetőségekre és a közös feladataikra mutat rá.

 

♠  Mindegyik elemzés a születési horoszkópra alapul, melyhez szükséges a  pontos születési hely, év, nap, óra és perc megadása.

Az elemzések személyesen és Messengeren is kivitelezhetőek.  Másfél-kétórás időtartamúak.

Kérdőasztrológia (horary)

A csillagfejtés egy gyakorlatias ága.  Ennek során nem kell megadni a születési időpontot, hanem egy konkrétan megfogalmazott kérdést tesz fel az érdeklődő az őt foglalkoztató témakörben. Előtte néhány mondatban fontos felvázolni az adott helyzetet, amire a kérdés irányul.

– Felvesznek-e a megpályázott állásra?

– Vásároljam-e meg a kinézett ingatlant?

– Érdemes-e elutaznom hosszabb időre külföldre?

– Hogyan alakul a párkapcsolatom?

Ilyen és hasonló jellegű kérdéseket lehet feltenni az élet bármely területére vonatkozóan.

A választ tartalmazó horoszkóp a kérdés elhangzásának időpontjára van felállítva, és az akkori bolygóállásokból történik a téma kifejtése.

A kérdőasztrológiai elemzések szóban fél órás, 40 perces időtartamúak.  E-mailben is van mód rájuk, ahol a válaszadás 4-5 levélváltás.

Kapcsolat: ildiko.bh@gmail.com

Facebook: Asztrobella