ASZTROLÓGIA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“A csillagok csak az olyan emberre hatnak, aki szenvedélyeinek még rabja, de aki legyőzte ezeket, azon nem uralkodnak többé”

 

“Nem a Nap vagy a Jupiter bolygó okozza ezt vagy azt a folyamatot bennünk, hanem a bennünk magunkban élő Nap vagy Jupiter elem, s ezek munkálkodása párhuzamos a külső kozmikus erők tevékenységével.”

 

Személyiségelemzés

Ez a születési horoszkóp (radix) által történik, amely az életünkben és jellemünkben található hangsúlyosabb pontokra, sorsfeladatokra és életterületekre mutat rá. Közelebb kerülhetünk önmagunk és a rejtett képességeink megismeréséhez is.

Gyermekhoroszkóp-elemzés

Ennek kifejtésekor a gyermek személyiségét, a benne rejlő erősebb vagy kevésbé erősebb pontjait nézzük meg. Azt,  hogy mit és hogyan érdemes fejleszteni.

Előrejelzés

Egy éves intervallumban vizsgáljuk meg, hogy mely életterületek irányultságai dominánsabbak, melyekre érdemes jobban fókuszálni, hol lehet több nehézség.

♠  Mindhárom elemzés a születési horoszkópra alapul, melyhez szükséges a  pontos születési év, nap, óra és perc megadása.

Az elemzések személyesen és Messengeren is kivitelezhetőek.  Másfél-kétórás időtartamúak.

Kérdőasztrológia (horary)

Ennek során nem kell megadni a születési időpontot, hanem egy konkrétan megfogalmazott kérdést tesz fel az érdeklődő az őt foglalkoztató témakörben. Előtte néhány mondatban fontos felvázolni az adott helyzetet, amire a kérdés irányul.

– Felvesznek-e a megpályázott állásra?

– Vásároljam-e meg a kinézett ingatlant?

– Hogyan alakul a párkapcsolatom?

Ilyen és hasonló jellegű kérdéseket lehet feltenni az élet bármely területére vonatkozóan.

A választ tartalmazó horoszkóp a kérdés elhangzásának időpontjára van felállítva, és az akkori bolygóállásokból történik a téma kifejtése.

A kérdőasztrológiai elemzések fél órás időtartamúak.  Szóban és e-mailben is van mód rájuk.

Kapcsolat: ildiko.bh@gmail.com

Facebook: Asztrobella